Antalya – all inclusive

A venit și timpul să ne gândim la vacanță. O dată cu venirea primăverii, toată lumea se întreabă unde să plece în concediu. Și pentru că mulți au în vedere și vacanțele de tip all inclusive, m-am gândit să vă fac o recomandare. Se adresează mai mult celor care vor să împace și capra și varza. Adică celor care vor să se odihnească, dar să se distreze și copiii. Pentru asta trebuie să descoperiți litoralul turcesc și hotelurile lor cu all inclusive.
Pentru copii, o săptămână în Antalya la all inclusive cred că este vacanța perfecta: mare, nisip, locuri de joacă, piscine micuțe, tobogane, animație, mini-disco, zeci de feluri de deserturi, sucuri de toate felurile, distracție de dimineață până seara.

la nisip până la apus
în balcon
Kira cu verișorul ei, Alex

Pentru părinți…un pic de odihnă, mâncare mereu la îndemână, băutura, piscine, tobogane pentru adulți, liniște ( daca lași copilul la locul de joacă ).

cam așa arată copiii la all inclusive. Kira, verișorul Alex și verișorul verișorului, Kevin

În concluzie, este bine pentru toată lumea. Problemele ar fi urmatoarele: cum oprești copilul sa nu încerce toate felurile de prăjituri, înghețate și sucuri ( valabil și pentru cei care țin la siluetă )?!, cum alegi hotelul dintre miile de hoteluri?! și în ce perioada e bine să mergi?!

Noi am fost ultima dată la Susesi Luxury Resort din Belek, Antalya, pe care îl recomand.

Pontonul

Pentru mai multe poze cu hotelul vă las linkul de pe Booking

A îndeplinit toate cerințele noastre. Adică:
1. distanța de la aeroport la hotel. Am făcut aproape o oră de la aeroport, am fost primii lăsați la hotel și ultimii luați la întoarcere. Cred că e foarte important acest aspect când călătorești cu un copil mic. Faci oricum două ore cu avionul, dacă mai faci încă două cu autocarul..parcă începi excursia cu stângul;
2. mâncare bună, fructe la orice oră, sucuri fresh (ca să poți să-i oferi copilului o alternativa un pic mai sănătoasă decât fanta) și coca cola la cutie :). Eu sunt mare fană coca cola și nu îmi place varianta la dozator. Că tot vorbeam de sucuri sănătoase…

blw

3. Locul de joacă, animația, mâncarea pentru copii, în general tot ce ține de copii era bine pus la punct. Aveau mâncare și pentru bebeluși, borcănele, supe, blender să pasezi, cuptor cu microunde. Și angajații erau foarte ospitalieri, gata să te ajute mereu. Ce-i drept, asta este o caracteristică a turcilor.

la mini-disco
party all night long

4. Hotelul este pe plajă, grădina hotelului este mare. Andrei era matinal și în fiecare dimineață la 7 mă invita la plimbare. Luam împreună micul-dejun, ne plimbam prin grădina, faceam aerosoli la malul mării, apoi el se culca, eu…nu.

Căscăcilă
Man down

Cum alegi hotelul… cred că cel mai bine este să iei legătura cu un agent de turism, să îi spui care sunt cerințele tale și ce buget ai. Noi am plătit 1400 euro pe o săptămână de distracție în prima jumătate a lunii septembrie ( doi adulți cu doi copii, cu totul inclus, avion, transfer, ultra all inclusive). Kira a plătit biletul de avion pentru că avea 2 ani și jumătate, Andrei nu a plătit pentru că avea 7 luni. Banii se pot plăti în tranșe, în funcție de perioada contractuală.

Când să mergi…eu aș spune în lunile iunie sau septembrie din cauza temperaturilor ridicate din mijlocul verii. Ca dezavantaje, iunie trece prea repede, ai toată vara in față, să vezi cum pleacă ceilalți și tu stai acasă (asta dacă nu ai două concedii pe an), iar in septembrie..până in septembrie parcă aștepți prea mult să pleci. Toată lumea merge în vacanță, doar tu aștepți sa vină toamna ca să pleci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *