Brațul Kassandra, Grecia

După încercarea nereuşită de a ajunge în Grecia, găsiți articolul aici, în luna august ne-am făcut iar bagajul şi am pornit cu altă maşină spre brațul Kassandra. Am rezervat pe Booking un studio foarte drăguț, la 15 metri de plajă. Propietarii sunt foarte prietenoşi, vorbesc foarte bine engleză, răspund foarte repede pe mail, îi recomand cu plăcere. Şi pe Booking au review-uri bune. Vă las link-ul aici, Studio Rosa.

În parcarea hotelului.
Plaja de lângă cazare.
Din cameră

Am plecat noaptea la 3 și am ajuns la cazare, în sudul brațului, la prânz. Kassandra este destul de turistică și aglomerată. Găsești restaurante cu meniuri în limba română, români de-ai noștri peste tot, și turiști și angajați. Partea vestică a brațului este un pic mai sălbatică. Pe partea asta am avut și noi cazarea. Sunt puține magazine, câteva restaurante, plaje mai micuțe, plaje sălbatice, cu pietre, cu nisip, cu sezlonguri, dar și cu loc pentru cearceaf. Mie îmi plac plajele sălbatice cu câte un magazin, bar, ceva, să ai de unde să cumperi un suc rece sau o gustare. Nu-mi plac cele foarte aglomerate, cu multe baruri, taverne pe plaja, gen mamaia.
Am găsit și astfel de plaje: micuțe, cu nisip, fără sezlonguri și cu o caravane transformate în bar de unde ne-am putut lua un frappe, o gogoașă, apă, suc etc. .

Distracția lui Andrei la plajele cu nisip.
Distracția lui Andrei la plajele cu pietre.
Aveai loc să joci tenis pe plajă fără să deranjezi pe cineva

Pe partea estică puteți găsi plajele cu restaurante, sezlonguri, vânzători care se plimbă cu gogoși, porumb, genți Vuitton..cam tot ce vrei. Tot pe partea asta am găsit și supermarketuri. Ce ne-a plăcut cel mai mult pe partea estică a fost Afitos care este un sătuc tipic grecesc, cu alei pietruite, case medievale, magazine cochete. Este așezat deasupra unei plaje frumoase cu nisip. Pe net este comparat cu un balcon de piatră ce privește asupra Golfului Toroneos. Merită vizitat!

Nu prea am făcut poze in Afitos, din păcate…

Dacă vreți să mergeți într-o vacanță cu copiii la mare, să vă relaxați, fără multe obiective de vizitat, fără așteptări de peisaje breathtaking, dar totuși într-un loc frumos, curat și liniștit atunci vă recomand brațul Kassandra.

Până la urmă toți suntem copii ❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *